maanantai 28. helmikuuta 2011

Operight-koulutus alkaa!


Tervetuloa Operight-tekijänoikeuskoulutuksen blogiin! Operight-koulutus koostuu kolmesta kevään aikana järjestettävästä lähikoulutuspäivästä sekä verkkokurssista. Koulutus toteutetaan saman sisältöisenä Jyväskylässä ja Oulussa ja tämä blogi toimii molempien kaupunkien osallistujien verkkokurssina. Kurssin aikataulu löytyy aikataulut kohdasta ja osallistujaluettelo osallistujista.
Verkkokurssilla käydään läpi tehtäviä, jotka on rakennettu opettajan arkipäivän työtilanteiden ympärille. Tähän blogiin linkitetään osallistujien blogit ja täällä jaetaan myös kurssin tehtävät. Sivulle linkataan myös oheismateriaalia ja lisälukemista kiinnostuneille. Kommentointi, keskustelu ja pieni kinastelukin sopii blogien luonteeseen, kannattaa siis käydä selailemassa blogin päivityksiä!

Toivomme kurssin vastaavan odotuksianne ja otamme mielellämme vastaan palautetta kurssin sisällöstä ja käytännöistä. Palautetta voi antaa kommentit kentässä kaikkiin blogin merkintöihin sekä tietysti suoraan luennoilla. Erityisesti kannustamme esittämään toiveita ja kysymyksiä jo kurssin aikana, jotta koulutus olisi mahdollisimman hyödyllistä.

Tervetuloa kurssille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti